Image

Miről szól

Látványtervezés

Kiváló eszköz, hiszen az elképzelések fotórealisztikus formában köszönnek vissza a képernyőről. Legyen szó kisebb vagy nagyobb, zártabb vagy nyitottabb terekről. Nagy előnye, hogy a látványtervekből rögtön kiderül, ha valami nem megfelelő, ennek köszönhetően költséghatékonyan lehet változtatni a konkrét terveken a felépülése előtt, ezzel időt és pénzt spórolva.
Ha generálkivitelező vagy
Új házat, irodaházat, egyéb épületet építesz? A látványtervezés igénybevétele által pénzt és időt is megtakaríthatsz.
Miért is jó igénybe venni az ilyen szolgáltatásokat?
Ha magánszemély vagy
Új lakásba költözöl? A látványtervezés igénybevétele által pénzt és időt is megtakaríthatsz. Miért is jó igénybe venni az ilyen szolgáltatásokat?

Kinek lehet hasznos?

Minden olyan területen érdemes 3D-s látványtervezést alkalmazni, ahol a megrendelőnek szükséges látni a projektet annak megalkotása előtt, látványtervek segítségének bevonásával, így kézzelfoghatóvá válik az adott elképzelés, és nagyobb az esélye, hogy meggyőzze a megrendelőt. Legyen szó pl. építészetről, belsőépítészetről, gépészetről vagy formatervezésről, a 3D új távlatokat nyit.
Image
Nézzünk egy irodát, egy új lakást vagy egy átépítésre váró teret. A tulajdonos szobáról szobára megtekintheti az új vagy felújított lakhelyét, mivel a legapróbb részletekig ki lehet dolgozni mindent. Ezzel pedig a lakberendezők és belsőépítészek valósághűen tudnak prezentálni bármilyen merész elképzelést. A bútorok, kiegészítők mellett van lehetőség arra is, hogy előre megtervezhessük egy tér világítását, így a megrendelő láthatja, hogy az adott világítótest miként világítja be majd a teret.
Image
A formatervezők, asztalosok számára is kiválóan alkalmas a 3D-s látványtervezés. Ennek segítségével egészen merész elképzelések és bútordarabok is formát ölthetnek. Olyan hétköznapi tárgyak is bemutathatók a térbe​n, mint egy konyhabútor vagy egy gardróbszekrény. A 3D-s látványtervek nagy előnye, hogy az anyagok, mint például fa vagy textil rugalmasan változtathatók, így, ha a megrendelő bizonytalan, több változatot is megnézhet.
3D grafikus technológiával készült animációs reklámfilmek vagy logók a legjobb eszközei annak, hogy új és modern arculatot kölcsönözzenek vállalata számára. Az animációs reklámfilmek pedig kiválóan alkalmasak arra, hogy új ügyfeleket csábítson magához, legyen szó a piac bármely területéről.

Magyarország
+36 30 183 9263

Szlovákia
+421 918 568 639

Amennyiben kreatív partnert keres, beszéljünk.
mycee@myceesro.com
Forduljon hozzánk bizalommal, bármilyen információra is van szüksége.
Image